orienteer.nl

Adressen waar je goedkoop vacuumzakken en vacuumfolie kan kopen

vacuumzak voor vacuummachine

Een vacuummachine is leuk, maar een vacuummachine waar je goedkope vacuumzakken en of vacuumfolierollen voor kan gebruiken is nog veel leuker! Daarom hebben we deze pagina gemaakt met internetshops die een stuk goedkoper dan bij de fabrikant minstens zo goede vacuumzakken en folierollen kunnen leveren. We geven toe, de lijst is niet groot, maar laten we wel zijn, één adres is eigenlijk al meer dan genoeg. Doe letter je voordeel met de lijst!

Wanneer je gaat bestellen, let dan op dat verschillende vacuumfolies en vacuumzakken te koop zijn. Voor vacuummachines voor huishoudelijk gebruik, waarbij de vacuumzak "uit het apparaat hangt" moet je altijd de vacuumzakken of folie "met structuur" kopen. De gladde vacuumfolie is bedoeld voor gebruik met vacuummachines voor professioneel gebruik waarbij het te vacumeren product in zijn geheel in een grote vacuumkamer ligt.

Allpax

Normaal gesproken zijn fabrikanten van vacuummachines behoorlijk duur met hun vacuumfolie en vacuumzakken. Niet zo bij Allpax. Voor thuisgebruik is dit, vermoeden we, het goedkoopste adres. Je kan zowel bij Allpax in Nederland bestellen of bij Allpax in Duitsland. De prijzen wijken iets af (ook verzendkosten) en soms is het goedkoper om het in Duitsland te bestellen. Let op, bij Allpax kent men kwantumkortingen, dus kijk of het interessanter is om niet een maar drie of vijf setjes vacuumzakken te bestellen.

Marmelot

Deze webshop levert vacuummachines maar ook vacuumfolie op rollen en vacuumzakken. Men heeft twee kwaliteiten vacuumfolie/zakken: normaal en extra sterk. Die laatste zijn natuurlijk wat duurder.

vakuumtuete.de

Een interessante webshop is vakuumtuete.de, interessante prijzen, let even op de verzendkosten vanuit Duitsland.

Vacuumbeutel.eu

Niet zo goedkoop maar een vermelding waard is vakuumbeutel.eu Helaas zijn de verzendkosten naar Nederland flink aan de prijs.

orienteer.nl gebruikt cookies
ik begrijp het
meer informatie