Adressen waar je goedkoop vacuümzakken en vacuümfolie kan kopen

vacuümzak voor vacuümmachine

Een vacuümmachine is leuk, maar een vacuümmachine waar je goedkope vacuümzakken en of vacuümfolierollen voor kan gebruiken is nog veel leuker! Daarom hebben we deze pagina gemaakt met internetshops die een stuk goedkoper dan bij de fabrikant minstens zo goede vacuümzakken en folierollen kunnen leveren. We geven toe, de lijst is niet groot, maar laten we wel zijn, één adres is eigenlijk al meer dan genoeg. Doe je voordeel met de lijst!

Wanneer je gaat bestellen, let dan op dat verschillende vacuümfolies en vacuümzakken te koop zijn. Voor vacuümmachines voor huishoudelijk gebruik, waarbij de vacuümzak "uit het apparaat hangt" moet je altijd de vacuümzakken of folie "met structuur" kopen. De gladde vacuümfolie is bedoeld voor gebruik met vacuümmachines voor professioneel gebruik waarbij het te vacumeren product in zijn geheel in een grote vacuümkamer ligt.

Allpax

Normaal gesproken zijn fabrikanten van vacuümmachines behoorlijk duur met hun vacuümfolie en vacuümzakken. Niet zo bij Allpax. Voor thuisgebruik is dit, vermoeden we, het goedkoopste adres. Je kan zowel bij allpax.nl in Nederland bestellen of bij allpax.de in Duitsland. De prijzen wijken iets af (ook verzendkosten) en soms is het goedkoper om het in Duitsland te bestellen. Let op, bij Allpax kent men kwantumkortingen, dus kijk of het interessanter is om niet een maar drie of vijf setjes vacuümzakken te bestellen.

Marmelot.com

Deze webshop levert vacuümmachines maar ook vacuümfolie op rollen en vacuümzakken. Men heeft twee kwaliteiten vacuümfolie/zakken: normaal en extra sterk. Die laatste zijn natuurlijk wat duurder.

vakuumtuete.de

Een interessante webshop is vakuumtuete.de, interessante prijzen, let even op de verzendkosten vanuit Duitsland.

vacuümbeutel.eu

Niet zo goedkoop maar een vermelding waard is vakuumbeutel.eu Helaas zijn de verzendkosten naar Nederland flink aan de prijs.


home­ >vacuümmachine

Cookies Wij plaatsten alleen functionele, dus geen persoonsgebonden, cookies. De advertenties zijn "niet gepersonaliseerde advertenties". De AVG stelt dan dat toestemming vragen niet noodzakelijk is, alleen je te informeren.

ik heb het gelezen